Μελλοντικές Εκδηλώσεις

im mel 1

Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στην κοινή εκδήλωση ΣΕΠΥ, ΣΠΕΛ, ΕΣΥΦ
στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, Ξενοδοχείο Τιτάνια, ώρα 09:00 π.μ.
συμπληρώνοντας την φόρμα


Oι σύνδεσμοι ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ στις 15 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην αίθουσα Απόλλων και ώρα 9.00πμ-14.00 διοργανώνουν Ημερίδα που πραγματεύεται τη συμβολή των εισροών στον αγροδιατροφικό τομέα, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις της γεωργίας.
Η Ημερίδα έχει θέμα «Η συμβολή των εισροών στον αγροδιατροφικό τομέα» και περιλαμβάνει δυο θεματικές ενότητες. Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιαστούν οι «Σύγχρονες αγροδιατροφικές ανάγκες – Προκλήσεις –Λύσεις» με εισηγητές τους : κ. Γεώργιος Ραψομανίκης -εκπρόσωπο του FAO-, κ. Κων/νο Λιαρίκο – επικεφαλής προγραμμάτων και λειτουργιών  του WWF Ελλάς- και κ. Ηλία Ελευθεροχωρινό  –Ομότιμο Καθηγητή του ΑΠΘ-. Στη δεύτερη ενότητα θα παρουσιαστούν τα «Γεωργικά Εφόδια: Νέες τεχνολογίες και προϊόντα Εργαλεία για την επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγής», με ομιλητές τους κ. Κων/νο Οιχαλιώτη, κ. Garlich von Essen και Δημήτρη Καρπούζα. Συντονιστές της ημερίδας θα είναι οι Δημοσιογράφοι κ.  Νίκος Φιλιππίδης και Γεώργιος Μακρής.
 
Συνημμένο θα βρείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ


Με εκτίμηση,
Γραμματεία ΣΕΠΥ

FaLang translation system by Faboba

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή περιήγηση στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα cookies που χρησιμοποιούμε και πώς μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε στην πολιτική απορρήτου.